Levering

Hjemlevering

Vi leverer hjem til deg i Oslo (inkludert Bærum, Asker, Lillestrøm, Kolbotn).
Levering hjem gjøres mellom 18:00-21:00.

Henting

Du kan henten juicen din direkte på våre hentepunkter i Bergen og Stavanger.

For andre steder / spesialleveranse, vennligst kontakt oss på support@essentially.no. Vi forsøker alltid å finne en løsning! :)

 

Bergen

Vårt hentested er hos SmoothieXchange, Bergen Storsenter, Strømgaten 8, 5015 Bergen, tlf.: 55 31 50 04. Hentes mellom kl 08:30-09:30.

Stavanger

Vårt hentested er hos Ostehuset Øst, Ryfylkegata 30, 4014 Stavanger. Tel. 51 86 40 10. Hentes mellom kl 08:30-09:30

5-dagers juicekur

Leveres/hentes i to omganger. Kun tilgjengelig i Oslo.

1- og 3-dagers juicekur

Leveres/hentes i Oslo på søndag, tirsdag og torsdag. Hentes i Stavanger og Bergen på mandag morgen (kuren starter samme dag som du henter). Juice til Dinner er IKKE tilgjengelig på tirsdager.

Juicepakker

Leveres/hentes i Oslo på søndag, tirsdag og torsdag. Hentes i Stavanger og Bergen på mandag morgen . Eat Clean Box er IKKE tilgjengelig på tirsdager.

Viktig informasjon

Vi leverer / du henter juicen din dagen FØR juice programmet starter i Oslo. I Bergen og Stavanger henter du juicen samme morgen som kuren starter. 

Vi lagrer ikke juice, ordren din blir produsert rett før du mottar den.

Vår juice har en holdbarhet på 3 dager når den er lagret under 4 grader - derfor må den rett i kjøleskap når den hentes! 

Produkter må bestilles minimum 3 arbeidsdager før henting (vi må ha tid til å bestille inn ferske produkter og produsere)

Hvis du må endre ordren eller avbestille produkter, må dette gjøres senest 3 arbeidsdager før henting/leveranse. 

Var dette litt mye å huske på? Ikke bekymre deg, i nettbutikken vår blir du guidet trygt gjennom odreprosessen - du kan også ringe oss på 24 07 66 55. Vi hjelper deg gjerne!