Jeg trodde kroppen hadde evne til å rense seg naturlig? Hvorfor trenger jeg da en juicekur?

Kroppen er et utmerket selvhelingsverktøy og er bygget for å bekjempe toksiner. Men et ubalansert kosthold, uregelmessige spisevaner, høyt inntak av raffinert sukker samt inntak av nikotin, alkohol og koffein setter kroppen under for mye daglig press. Kroppen vår kjenner ikke igjen E-stoffer og blir forvirret av industrielt bearbeidet mat. Derfor kan den ikke greie renselsesprosessen alene lenger, og trenger hjelp. Våre juicekurer hjelper oss til tidvis å stoppe opp og reflektere over vår hektiske livsstil og daglige rutiner. Se på det som en måte å bringe balanse tilbake i livet ditt og som et verktøy for å finstemme kroppen din. Tenk på det som en måte å kick-starte sunnere spisevaner.

Hvem kan ta en juicekur?

Enhver voksen som ønsker å leve livet sitt mest mulig sunt, lykkelig og energisk! Vi mener at enhver voksen kan ha utbytte av en juicekur som en regelmessig del av sin livsstil og kosthold. Enten det er for å gi kroppen en pause fra «wining and dining», for generelt å forbedre helsen og booste immunforsvaret, eller for bare å føle seg lett og attraktiv og full av energi, så passer Essentially for travle karrierefolk, hjemmeværende husmødre, og hele spekteret imellom. Også de av dere som er laktoseintolerante og/eller har en strengt vegetarisk, vegansk eller glutenfri diett, kan ha glede av våre juicekurer. Barn under 18 år bør ikke delta i vårt renselsesprogram, men våre juicer er et supert supplement til deres vanlige kosthold, da de tilfører massevis av gode næringsstoffer. Vår deilige cashew-melk er en fantastisk kilde til ikke-animalsk protein.

Hvor mange kalorier er det i juicene?

Kaloriinholdet i våre drikker spenner fra 90 til 390 kalorier per flaske.

Vil jeg gå ned i vekt med juicekuren?

Hvis du går ned i vekt, og det var noe du ønsket da du tok juicekuren, er dette å anse som en positiv sideeffekt. Det er viktig for oss at kundene våre ikke ser på juicekurene våre som en slankekur. I stedet håper vi å endre mentaliteten for å oppnå forståelse for at våre ferskpressede juicer tilbyr optimal ernæring og energi. Ingenting går til spille her, siden kroppen din vet hvordan den skal benytte seg av alle kaloriene i rå, levende mat, mens det i et normalt kosthold med 2000 kalorier eksempelvis kan være kun 1200 benyttbare kalorier, mens resten går til spille eller lagres som fett. I et nøtteskall er det slik at 500 kalorier fra Essentially «levende» juice IKKE er det samme som 500 kalorier du får fra en cheeseburger.

Vil jeg virkelig kunne klare å gjennomføre en juicekur?

Våre juicekurer forutsetter et visst engasjement og gjennomføringsevne, men er på ingen måte laget slik at det skal sulte deg ut. Juicene fra Essentially overøser kroppen med næringsstoffer, og er laget for å gi deg en energiboost. Tro på deg selv og på oss, våre juicekurer lar seg kombinere helt fint med din daglige timeplan. Hvis du på noe tidspunkt skulle føle at du trenger noe mer, finner du råd og ideer under avsnittet «Underveis». Du kan også alltid ringe eller maile oss for å få råd og støtte. Se på din juicekur som en avreise fra måtene du er vant til å ernære deg selv, og til slutt vil du være takknemlig. Ditt store helseeventyr har bare såvidt begynt! Igjen, se på det som en kick-start, som en investering i sunnere og mer balansert ernæring.

Hva er så spesielt med måten dere lager juice på?

Alle juicene fra Essentially er produsert i en spesiell hydraulisk presse. Ni tonns press utvinner hver eneste dråpe av all den godheten vår frukt og grønnsaker har å gi. Vårt hydrauliske presessystem holder også enzymene i live for en forlenget periode, noe som er avgjørende for å bevare næringsstoffer og smak. Den skånsomme pressemetoden gjør at ingen eller lite luft kommer i kontakt med juicen, og på grunn av dette kan hver flaske i lukket og nedkjølt tilstand holde seg i opptil tre dager med liten forringelse av smak, næringsstoffer eller farge.

Er juicene helt sikkert ferske ved levering?

Våre juicer er superferske når vi leverer rett på døren, og de har vært nedkjølt i bilen hele veien. Når du mottar juicen, sett den bare rett i kjøleskapet.

Jeg ønsker regelmessige leveranser av juice hjem. Er det mulig?

Selvsagt! Å gjøre juice til en fast del av livet ditt er lett: Bare bestill en av våre månedlige juicepakker og spar penger på å kjøpe i større kvanta. Velg de juicene du ønsker fra hele vår meny, og få dem levert rett på døren flere ganger månedlig på tidspunkter som passer for deg. Ta en titt på juicepakker under «Produkter»-avsnittet, og velg det du ønsker!