Er juicen deres økølogisk?

Vi bruker 100% naturlige, rene, usprøytede ingredienser fra lokale bønder som driver bærekraftig landbruk. Vi har forpliktet oss til å bruke de ferskeste råvarene og vi gjør vårt ytterste for å ha tilgang på økologiske råvarer til enhver tid. Vi er nå Debio-godkjente, men det betyr ikke at all juicen vår er økologisk. Og dette vil vi være åpne og ærlige på. Mange hevder juicen deres er "økologisk", men 100% økologisk er vanskelig gjennom sesongene.

Hva om jeg er gravid eller ammer?

Juicekurene er for alle friske mennesker, men hvis du er gravid eller ammer bør du ikke innta kun flytende føde. Du trenger ekstra kalorier og næring så barnet ditt kan vokse, særlig når du ammer. Men hvis du legger til litt juice i ditt vanlige kosthold, vil du få gode tillegg av vitaminer og mineraler som du trenger.

Hva om jeg har en helsetilstand, for eksempel diabetes, og trenger reseptbelagte medisiner?

For diabetes, uansett type, går dette vanligvis bra, men du må alltid sjekke med legen din først. Det gjelder for alle helsetilstander hvor du går på medisiner; sjekk med helsepersonell før du starter en juicekur. De vet best hvordan dette vil virke for akkurat deg.

Kan jeg røyke under en juicekur?

Vel hva tror du? Dette vet du svaret på. Anbefales IKKE.

Kan jeg ta en juicekur mens jeg går på antibiotika?

Ja! En Essentially juicekur er faktisk den perfekte partner for din antibiotika-kur. Antibiotika skal jo sloss mot de bakteriene som gjør deg syk, men de tapper deg også for de gode bakteriene som vi trenger å ha i tarmfloraen vår. Juicen vår har næringsstoffene som hjelper til med å finne denne balansen.

Kan jeg ta deres juicekur hvis jeg er laktose-intolerant?

Absolutt! Ingen animalske stoffer i vår juice.

Jeg har glutenallergi, kan jeg ta en juicekur allikevel?

Ja det kan du. Vi er helt glutenfrie, 100% rå og veganske.

Jeg har nøtteallergi - har dere noe alternativ?

Har du nøtteallergi kan du bare krysse av for det når du bestiller, da vil cashew melken erstattes av en Essential Green juice. Ønsker du noe annet kan du sende oss en melding. Men vær oppmerksom på at alt produseres i det samme kjøkkenet, dog ikke med samme utstyr. Kuren kan også bli litt lav på energi når man ikke har nøttemelken inkludert, derfor anbefaler vi en halv avocado i løpet av dagen.

Burde man ikke ha noe fiber? Anbefaler dere fibertilskudd?

Normalt er fiber bra for å få ting rundt i fordøyelsessystemet. Men under en juicekur ønsker vi å gi fordøyelsessystemet en pause fra fast føde. Når vi skiller juice fra fiber er det ganske mye energi som går med som vi heller kan bruke et annet sted.

Hvor får jeg proteiner?

Det fines andre proteinkilder enn fra dyr. Med Essentially vil du få protein fra cashewmelken, men også fra vår Essential Green juice. Cashewmelken er kanskje en selvsagt proteinkilde, men man skal ikke se bort fra protein som kommer fra levende planter. Aminosyrer er byggesteiner i protein og aminosyrer finnes i alt. Andre gode proteinkilder er blågrønn-alger som Chlorella, Spirulina (64% protein), E3live og andre typer Superfood i pulverform.

Kan jeg gjøre dette hvis jeg går på blodfortynnende medisiner?

Svaret her er antakeligvis nei. Men sjekk med legen din.

Hva om jeg har Candida eller bare vil unngå fruktsukker?

Vi anbefaler vår juicekur Transformation. Den har lavest innhold av fruktsukker. Eneste frukten i Transformationkuren er fra epler og er bare inkludert i den grønne juicen.

Hva gjør jeg hvis urinen min er rød?

Ingen panikk, du har nok bare drukket en rødbetjuice.

Hva er fordelene ved en grønnsaksjuice i motsetning til en fruktjuice?

Vår signaturjuice er 1,5 kg rene flytende grønnsaker i hver flaske. En perfekt start på dagen! Den har lite kalorier, er en god kilde til C-vitamin og kalium, øker forbrenningen, styrker immunforsvaret, reduserer tretthet og bedrer jernopptaket; akkurat hva man trenger i en hektisk hverdag.

Hvor ofte kan man ta en juicekur?

Mange tar en kur når vi endrer årstider eller når man trenger litt ny energi. Vårslapp eller vintertung? Noen tar en kur en gang i måneden, andre en gang hver tredje eller sjette måned. En tommelfingerregel kan være når du for eksempel føler deg slapp og sliten, sover dårlig, har fordøyelsesproblemer, merker de første tegn til forkjølelse eller vet du skal noe som gjør at du kommer til å spise eller drikke mye; da kan det være lurt å planlegge en kur. Men juicekur eller ikke; det å få i seg mer enn 5-om-dagen i en flaske grønn juice daglig vil gjøre at du føler deg bra, både inni og utenpå.