Hvilket nivå bør jeg legge meg på? Hva anbefaler dere?

Er dette din første juicekur? Da er vår Revitalization kur det riktige for deg. Denne smaker godt, samtidig som den er skånsom mot kroppen og derfor den enkleste kuren å fullføre. Hvis du ønsker å gå litt dypere, eller har prøvd våre kurer tidligere? Da vil Extension passe for deg. Elsker du vår grønne juice og vil ha minst mulig fruktsukker? Da bør du gå for vår Transformation, dette er vår mest intense kur med stor mengde grønnsaker.

Bør jeg ta en 3- eller 5-dagers kur?

Det avhenger av hva du ønsker å oppnå med en juicekur. 5-dagers kuren går dypere og er mer intens enn 3-dagers. To ekstra dager blir 60% mer juicetid. Du får flere fordeler jo lenger kur du tar. Noen avfallsstoffer bruker lenger tid på å forlate kroppen. Du må alltid planlegge før du starter en juicekur slik at du har litt fleksibilitet i det daglige og kan fokusere på kroppen din. Lytt alltid til kroppen din!

Vil jeg få noen effekt av 1-dags juicekur?

Selfølgelig vil du det! Hvordan føler du deg etter en dag fri fra jobb? Fordelene med 1-dags kur, en gang i uken er enorm! Det er en god måte å styrke immunforsvaret på og la kroppen komme seg til "hektene" igjen. En slik kur er også flott verktøy for å balansere ut fråtseri raskt og effektivt hvis du føler at gårsdagen middag ikke var "midje"- og fordøyelses vennlig. Vi tilbyr også kundene 1-dags kur som en perfekt kur etter en mer omfattende runde med juicing.

Hvorfor er noen dager i kalenderen stengt for bestilling?

Vi leverer ikke hver dag. Kalenderen er alltid oppdatert med tilgjengelige produkter. I tillegg kan du lese mer om dette under levering.