Får jeg instrukser med juicekuren jeg bestiller?

Selvfølgelig, vi sender en detaljert e-post til alle som bestiller i forkant av juicekuren.

Kan jeg arbeide som normalt under et juiceprogram? Hva hvis jeg må ha fullt fokus i viktige møter?

Du trenger ikke bekymre deg! Du kan føle deg litt sliten i starten av en kur, men du vil ikke gå rundt i hjernetåke. Du kan fortsette å leve som normalt, og husk at kroppen din får all den nødvendige næring gjennom våre produkter. Hvis du trenger litt ekstra energi kan du ta noe sundt som avokado, vegetabilske pinner eller usaltede nøtter. Husk å tygge godt!

Kan jeg trene under en juicekur?

Du kan fint trene, men ikke ta den hardeste treningsøkten. Hvis du har masse energi anbefaler vi enkel trening som lett joggetur eller gå rundt i nabolaget. Ellers er det alltid bra å ta yoga eller pilates. Husk at du har et redusert kaloriinntak under en kur, og du bør derfor gi kroppen en pause.

Kan jeg legge til ekstra drikke når jeg er på en juicekur?

Du kan drikke ekstra drikke om du føler det er nødvendig. Bare sørg for at du holder deg borte fra brus, spesielt brus! En god drikke er for eksempel varmt vann med sitron og urtete. Alternativt kan du kontakte oss for å bestille noen ekstra flasker som du kan ha i reserve.

Kan jeg drikke vann med kullsyre?

Vann med kullsyre vil bidra til oppblåst mage, så det er ikke ideelt - hold deg til vann uten kullsyre.

Kan jeg drikke Cola uten sukker?

Definitivt ikke. Prøv vann med sitron eller urte-/grønn te istedenfor.

Kan jeg gjøre teen min litt søtere?

Hvis du må gjøre teen litt søtere anbefaler vi agave nektar - det er helt naturlig, og vil ikke påvirke blodsukkeret som andre søtningsmidler.

Bør jeg fortsette å ta multivitaminer?

I løpet av en dag med juicekur får du i deg 6kg ferskpresset frukt og grønnsaker, noe som fint erstatter dine multivitaminer. Den eneste vitaminen du kanskje bør ta er B-12. Det diskuteres fortsatt om vegetarianere får i seg nok B-12. Hvis du ikke ønsker å ta et supplement kan du bare spise noen sjø grønnsaker eller blå-grønne alger.

Hvordan tar jeg en pause fra en juicekur?

Vår "slik fungerer det"-del inneholder alt du trenger å vite for å forberede, ta pause og fordelene med en juicekur.

Hvor lenge varer juicene?

Den naturlige utløpsdatoen er 3 dager etter at du mottok juicen.

Hvilke rekkefølge skal jeg drikke juicen i?

Du drikker 6 flasker daglig. Alle juicene er tydelig merket med nummer fra 1-6. Du drikker den første (1) om morgenen og den siste (6) minst to timer før du går til sengs. Normalt sett drikkes juicene med to timers mellomrom. Samme rekkefølge gjentas hver dag under en juicekur. For enkelte fungerer det veldig godt å drikke halvparten av cashew melk allerede ved lunsjtider grunnet den er så mettende.

Har det noe å si hvilke rekkefølge jeg drikke juicene i?

Ja det har noe å si! Rekkefølgen påvirker hvordan du tar opp, fordøyer og forbrenner næringsstoffene.

Hvordan skal jeg lagre juicen?

Ha juicen i et kjøleskap som holde mellom 0-4 grader. Hvis du ønsker å ta med juice på jobb eller trening kan du benytte en kjølebag for å holde dem kald.

Kan jeg tygge tyggis under en juicekur?

Helst ikke. Tyggegummi bidrar til gass i systemet og "forvirrer" fordøyelsesprosessen. Når man tygger tyggegummi blir magen klar for mat som ikke kommer.

Jeg klarer ikke å drikke den grønne juicen, er det greit om jeg bare dropper den?

Oh, grønn juice er fantastisk, men kanskje uvant for smaksløkene. Når vi først smakte den lagde vi et overrasket uttrykk også, men nå kan vi ikke leve uten den. Vår grønne juice er arbeidshesten i alle juicekurer. Vår signaturjuice gir deg 1,5 grønnsaker i en flaske. Men klarer du ikke og vil bytte den ut, så sørg for at du bytter med en grønnsaksjuice og ikke en fruktjuice.

Jeg har ikke gått på toalettet i det hele tatt, og er allerede på dag to. Er det normalt?

Dette og det motsatte er helt normale virkninger av en juicekur. Redusert inntak fører til reduksjon av det som kommer ut. Vi anbefaler å få i deg litt linfrøolje til den grønne juicen om morgenen.