Essentially ble startet ut ifra vår overbevisning om at enhver burde ha mulighet til å leve så sunt som han eller hun bare kan. Vår filosofi er at sunn mat av høy kvalitet skal være lett tilgjengelig for alle. I vår moderne verden skal det være enkelt å få til positive endringer i folks kosthold og helse, slik at alle som ønsker det kan få det til.

Det vi ønsker er å hjelpe folk med et enkelt og skreddersydd opplegg, slik at man i en hektisk hverdag allikevel kan ha et sunt og næringsrikt kosthold.

Med Essentially har vi laget en enkel tilnærming til god helse og til god energi, med de næringsstoffene du trenger for å ha det bra. Så du kan være den beste utgaven av deg selv.

Produktene våre er en sunn og god blanding av kaldpresset juice, nøttemelk og proteinrike salater.
Vi vil at det vi putter i oss skal være rent og kortreist, vi elsker smaken og kraften i grønnsaker, frukt, urter, nøtter, røtter og alger.
Alle Essentially produkter er 100% rå og vi henter råvarene våre fra de beste.

Vi er stolte av å gjøre det enklere for deg å være i stand til å ta sunne valg

Vi oppmuntrer deg til å ta ansvar for din egen helse, tenke over hva du putter i deg og erfare selv hvordan du har det når du spiser og drikker mere næring fra grønnsaker og frukt. Vi tror du vil like det!