Matthew Tolley - Kvalitetskontroll, produkttuvikling og retailansvarlig

Matthew, engelskmannen i Oslo, ansvarlig for å bringe det lille ekstra inn i Essentially's produktportefølje. Matthew begynte sin karriere etter å ha fullført 3-årig kokk-utdannelse i "solfylte" Manchester. I tillegg til dette har han bachelor i Business Management og mastergrad innen Enviromental Sustainability. Før han kom til Norge brukte Matthew flere år på å reise rundt i verden og jobbe i internasjonale selskaper. Kombinasjonen av mat, helse og bærekraft var det som trakk Matthew mot Essentially. Han deler vår lidenskap for lokalt bærekraftig jordbruk og mener at alle bør ha tilgang til optimal ernæring. Sammen ønsker vi å være i forkant av den norske bølgen rundt sunn mat og drikke.   

 

Janicke Lindberg - Kundeservice

Alle som noen gang har snakket med denne fantastiske damen liker henne. Hun er det rolige ankeret i vårt team som med sin smilende og muntre personlighet bistår våre kunder. Det er ingenting som ikke kan løses. Hennes mantra er "alt for kunden", og ja vi kunne ikke vært mer enig. Janicke har vært med Essentially fra dag en og kjenner alle detaljer om våre produkter. Det at hun har 3 voksne barn, hund og 20 års erfaring fra kundeservice tidligere, bidrar til at Janicke har en fantastisk evne til å forholde seg rolig i enhver situasjon. Uten henne hadde vi endt opp i kaos flere ganger. 

 

Joanna Salata - Leder for produksjon

Noen lurer på om vi har funnet på Joanna's etternavn, men det har vi faktisk ikke! Joanna studerte ved University of Life Sciences i Polen, og har en mastergrad innen hagebruk og landsskapsarkitektur med spesialisering i hagebruk og urter. Før hun ble med på laget hos oss jobbet hun i USA. Joanna er ekspert på jordbruk, derfor passer det perfekt å ha henne som vår leder for juiceproduksjonen. Hun har god lagånd og "rask og strukturert" kunne vært hennes mellomnavn. Hun har også tidligere vært idrettsutøver i svømming.  

 

Karol og Tomasz – Produksjon og distribusjon

Du er bare så god som laget ditt! Uten hardt arbeid og engasjement fra vårt drømmelag på produksjonsavdelingen, hadde vi ikke vært her idag. Våre morgenfugler er fantastiske! De starter arbeidsdagen kl 04:30, men får det til å se enkelt ut, selv om det ikke er det! De er opptatt av hva vi gjør, og vi er opptatt av dem.