Kundeuttalelser

Se hva våre kunder sier om juicene våre! Alle kunder er unike med ulike behov og har derfor ulike erfaringer med juicene. Les om hvordan noen av kundene våre bruker juicene våre og hvorfor de liker dem.

Cathrine Ulrichsen_set.jpg

Cathrine, Oslo

Jeg er veldig glad i Essentiallys juice og har vært storfornøyd kunde i 1,5 år. Grønnsaksjuice er en naturlig del av mitt daglige kosthold, og har bl.a. erstattet den tidligere morgenkaffen. Det er en fantastisk pick-me-up dersom man er sliten, eller som påfyll etter trening. Juicene gir også barn og unge en fantastisk mulighet til å få i seg noe sunt og velsmakende uten for mye masing fra mors side, noe mine fire egne barn kan underskrive på. 

Esben Maaemo_set.jpg

"Jeg bruker detox fra Essentially for å rense ut og nullstille. Etter 3 dager med juice føler jeg at sansene styrkes, dette gjør at jeg kan finslipe utrykket i maten min og fortsatt levere på høyt nivå."

Julie Chiku_set.jpg

Foto av: Anne Valeur

Matblogger, Oslo

Jeg drikker Essentially juice for helsas skyld. Siden jeg har høy insulinproduksjon må jeg få i meg utrolig mye grønnsaker, og det er ikke bare enkelt i en travel hverdag. Da er det deilig å kunne få levert ferkpresset juice rett hjem som i tilegg smaker fantastisk godt. Jeg har prøvd to tredagerskurer nå og synes det er veldig deilig å slippe måltidsplanlegging. Jeg har også drukket Essentiallyjuicer under ekstra stressende perioder for å få i meg nok energi. Etter en kur føler jeg meg lettere og friskere, og som en bonus har jeg gått ned flere kilo.

Maya Vik_set.jpg

Foto av: Solveig Selj

Musiker, Oslo/New York

Jeg er opptatt av trening og et sunt kosthold i hverdagen, men med mye reising og da lite stabilt kosthold, mister man gjerne denne balansen. Så for meg er Essentially-juicene en fantastisk måte å hente meg inn igjen på. Etter en Detox-kur fikk jeg mer energi og følte at mat som jeg ellers ville reagert på pga av intoleranse, tolererte jeg bedre. Juicene smaker veldig godt og min favoritt er den grønne juicen - en deilig vitaminboost.

 

Sølvi, Oslo

"Mitt juice eventyr startet i slutten av september da jeg fikk høre om Essentially. De siste månedene har jeg testet ut både 3 dagers "cleanse programs" og flere leveranser av juice som tillegg til vanlige måltid. Jeg har smakt meg gjennom det meste av juicene, og samtlige smaker utrolig godt! I tillegg gir juicen en deilig følelse av sunnhet i en stresset hverdag, og suget etter sjokolade og søtt forsvinner fort når det drikkes juice i stedet. Jeg savner den når det er tomt, og er nok dømt til å være evig kunde hos Essentlially. Jeg er imponert over jentenes pågangsmot og teft for å lage fantastiske produkter."

Timo_set.jpg

Kokk, Oslo

Essentially sine juicer er helt fantastiske! Det er over en kilo med frukt og grønt ferskpresset I en flaske – hvor smart er ikke det? Jeg er selv kokk så mat og drikke av høy kvalitet og god smak er et “must” for meg. Jeg får dette når jeg bestiller med Essentially. I tillegg leverer de hjem noe som gjør det veldig enkelt for meg i en hektisk hverdag. Takk!