Hva er HPP?

HPP cycle.png

HPP (High Pressure Processing), høytrykksprosessering, er en preserveringsmetode som gir produktene våre lenger holdbarhet, en forlengelse av kaldpresseproduksjon. Metoden går i all enkelhet ut på at vi konserverer juicen naturlig uten å bruke kjemikalier eller varme.

 

Hvordan gjøres det?

Etter at juicen er kaldpresset og tappet på flasker ledes den igjennom HPP-maskinen. Juicen utsettes der for et trykk på 6000 bar som fjerner bakterier og sporer. Prosessen ivaretar juicens vitaminer og mineraler. Denne metoden lar oss øke holdbarheten på produktet vårt til 10 dager.

 

Hva er fordelene ved Essentially HPPjuice?

Lang holdbarhet har gjerne blitt forbundet med pasteurisering og skadelige konserveringsmidler. I dag er ikke dette lenger tilfelle. Innovativ høytrykksprosessering (HPP) av juice gjør at man beholder både den naturlige smaken og fargen.

 

·      Ingen varmebehandling

·      Ekte, rene fruktsmaker

·      Produsert og trykkbehandlet dagen du mottar

·      Lokal produksjon, mest mulig norske råvarer, norske arbeidsplasser; dette gjør oss unike i norsk sammenheng.