Våre verdier, det vi lever og juicer for

Lidenskap

Vi har en lidenskap for det vi gjør. Vi forsøker å leve sunt, balansert og bærekraftig. Og vi tror at ved å ha et rent og naturlig kosthold kan vi best opprettholde god helse.

Ærlighet

Det du ser er det du får. Vårt syn på ernæring er basert på vitenskapelig forskning. Vi er imot slanketrender og dietter. Det vi fremsnakker er kun ren mat; ingen tilsetningsstoffer, ingen falske løfter.

Kvalitet

Vårt mål er å tilby produkter med høyest mulig kvalitet. Vi definerer kvaliteten ved å se på ingrediensene, mattrygghet, hvor ferske råvarene er, smak, næringsinnhold og selvfølgelig hvordan vi presenterer varene våre.

Det er de ferskeste grønnsakene og frukten som blir til den beste juicen. Juice skal ikke varmes opp. Pasteurisering ødelegger vitaminer, mineraler og enzymer som er i fersk og levende mat. Juice av god kvalitet varer ikke lenge. Juicen vår har 3 dagers holdbarhet fordi den er 100% rå og ubehandlet . Det er derfor den smaker så godt og gjør så godt for kroppen.

Premium Service

Vårt mål er å imøtekomme kundens forventninger til oss. Vi har et høyt servicenivå i alt vi gjør, og vi ønsker at kunden kommer til oss når de har spørsmål eller trenger støtte; våre kunders velvære har høy prioritet.

Vi samarbeider med anerkjente, internasjonale ernæringseksperter, og vi har brukt deres anbefalinger og kunnskap når vi har satt sammen oppskriftene våre.

Miljøansvar

Vi bruker 100% naturlige, usprøytede, rene og ubehandlede råvarer. Vi velger leverandører som produserer økologisk etter EU-standarder. Vi bruker økologiske produkter og vi handler kortreist der det er mulig.

Vi er bevisste på å redusere avfallet og karbonutslippet vårt ved å kompostere, levere til dyrefor og å benytte resirkulerbare produkter. Flaskene våre er laget av PETE 1 som er lett å resirkulere samtidig som den er god nok for å opprettholde smak og holdbarhet på juicen vår.