Hvorfor Essentially?

2018 Essentially1847.jpg

Pressed to perfection! 

Vi tror på kraften i optimal ernæring og har utviklet en null-tull-tilnærming til sunnhet og helse som vil gi kroppen din kraftfulle næringsstoffer fra grønt og frukt i form av KALDPRESSET JUICE. Les mer om Essentially for å finne ut hva som skiller oss fra konkurrentene og som bidrar til at våre kunder får et sundt og balansert kosthold uten kompromisser. 

Kaldpresset

All juice fra Essentially er produsert i en amerikansk spesialbygd hydraulisk trykkpresse. Med et press på ni tonn skvises hver dråpe av det gode vår frukt og grønnsaker har å tilby, uten at det er nødvendig med varmebehandling, og med minimal oksidering. Vår hydrauliske presse holder enzymene intakt i en forlenget periode, noe som er viktig for å bevare næringsstoffer og smak. Resultatet er den ferskeste, reneste og mest ernæringsrike juicen du noensinne har smakt - pakket med vitaminer, mineraler, enzymer og selvfølgelig god smak! 

Optimering av velvære

Grønnsaker og frukt som er presset rå er fullpakket med vitaminer, mineraler, enzymer, phytonæringsstoffer og antioksidanter som absorberes enkelt. Dette er den beste måten å sikre den anbefalte "5-om-dagen"-dosen av grønnsaker og frukt. 

Når du drikker rå juice går næringsstoffene rett i blodet og fôrer cellene dine innen 15 minutter uten at det belaster fordøyelsessystemet. Som juicemesteren Jason Vale sier - "din 15 minutters ekspress til bedre helse". 

Premium råvarer

Vår søken etter de ferskeste og mest delikate grønnsaker og frukt stopper aldri. Vi benytter naturlige, hele, ubehandlede ingredienser, så langt mulig hentet fra lokale norske gårder som driver bærekraftig. Vi mener det ligger stor verdi i å bruke rå, frisk, lokal avling for å skape det best mulige produktet for å nære, støtte og booste din helse og velvære.  

Ingen kompromisser

Juice bør aldri bli kokt. Pasteurisering dreper vitaminer, mineraler og enzymer, uansett hvor skånsom varmeprosessen er. Vi benytter oss ALDRI av pasteurisering, trykkpakking, konsentrater eller utvanning av juice. Vi tilsetter ALDRI sukker, søtningsmidler, fillers eller konserveringsmidler.

Best på smak

I tillegg til de fantastiske ingrediensene og den fantastiske pressemetoden, vet vi at våre juicer også må smake godt. Og det gjør de! Hele serien har blitt skapt med kjærlighet, og med de deiligste kombinasjoner av ingredienser. Våre juicer har en holdbarhet på tre dager, fordi de er 100 % rå og ubehandlede. Det er derfor de smaker så godt og gir kroppen den perfekte ernæring.

Hold det enkelt

Vi vet de fleste av dere har en hektisk timeplan, og vi vet at dere ønsker juicen deres lett tilgjengelig ved etterspørsel. Derfor har vi et enkelt, raskt og strømlinjeformet ordresystem med utmerket kundeservice. Kun noen få klikk online, og din juice vil bli ferskpresset og levert rett på døren på et tidspunkt som passer deg. Og om du ønsker en prat, er vi kun en telefonsamtale unna for å bistå og diskutere ernæring. For en kjapp flaske på farten er det bare å stoppe innom en av våre fantastiske forhandlere.

Essentially, en helt ny type juice. Nyt den!